Nestandardni – načrtni vijaki in matice

Kljub ekonomsko upravičeni težnji po uporabi standardnih elementov v strojegradnji, se v želji po čimbolj optimalni konstrukciji ni moč izogniti posebnim oblikam in dimenzijam veznih elementov.

Prav temu dejstvu posvečamo pri nas posebno pozornost, saj skušamo z maksimalno fleksibilnim proizvodnim procesom zadovoljiti tem potrebam. Z lastno, računalniško podprto, konstrukcijo in izdelavo orodij smo kos tudi najzahtevnejšim oblikam vijakov, tako da lahko z gotovostjo trdimo da skorajda ni veznega elementa, ki ga nismo sposobni ponuditi.

Nekaj primerov nestandardnih veznih elementov lahko vidite na slikah spodaj.

Oddajte povpraševanje

 

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.