KOVING, Marjan Bizjak s.p.

30 let delovanja

Več kot 400 zadovoljnih strank

O nas

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji veznih elementov majhnih in srednje velikih serij po naročilu za znanega kupca.

Vseskozi stremimo k doseganju jasno zastavljenih ciljev proizvajati in ponuditi tržišču visoko kakovostne vezne elemente za sprejemljivo ceno v najkrajšem možnem času.

Poseben poudarek dajemo pregledni, tehnološko izpopolnjeni proizvodnji, ki nam ob preverjeno kakovostnih vhodnih materialih omogoča trditev, da so naši vezni elementi vezni elementi s poreklom.

V našem podjetju smo usmerjeni v izpolnjevanje zahtev, potreb in pričakovanj kupcev. Ker so kupci naš največji kapital, stalno spremljamo njihovo zadovoljstvo, pripombe in predloge, kar prispeva k nenehnemu izboljševanju kakovosti naših izdelkov in storitve kot celote. Svojo kakovost vzdržujemo s pomočjo smernic standarda ISO 9001.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.